KVKK Danışmanlık ve Eğitim

KVKK Danışmanlık ve Eğitim

KVKK Danışmanlık ve Kişisel verilerin korunması kanunu danışmanlık, günümüzde kişisel verilere karşı artan tehditlere karşı bir savunma mekanizması olarak karşımıza çıkmaktadır. Kişisel veri, kişilerin kimliklerini belirlemeye imkân sağlayan her türlü bilgi olarak tanımlanmaktadır.

Günümüzde bilişim teknolojilerinde yaşanan gelişmeler, idarenin sahip olduğu, gerçek ve tüzel kişilere ait söz konusu verilerin güvenliğini tehdit eder olmuştur. Dolayısıyla, idarenin edindiği her-türlü verinin güvenliğinin sağlaması hem kamu kurumları hem de özel sektör için temel bir yükümlülük biçimini almıştır.

Ülkemizde de bu konuda 2010 yılı anayasa değişikliği önemli bir rol oynamaktadır. Bununla kişisel verilerin muhafazası, tıpkı yaşama hakkı gibi, temel bir insan hakkı şeklinde Anayasanın 20.maddesinde güvence altına alınmıştır. Sonrasında 95/46/EC sayılı Avrupa Birliği Direktifi gibi uluslararası düzenlemeler ışığında kişisel verilerin işlenme koşulları, fertlerin aydınlatılması, bu sahayı kontrol ve tanzim edecek bir kurulun oluşturulması amacıyla veri güvenliğine ilişkin temel ilkelerin düzenlendiği 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK), 07 Nisan 2016 tarih ve 29677 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Kişisel Verilerin Korunması Kanununun 16 ncı maddesi gereğince, kişisel verileri işleyen gerçek ve tüzel kişiler, veri işlemeye başlamadan önce Veri Sorumluları Siciline (VERBİS) kaydolmak zorundadır. Aşağıda VERBİS sistemine son kayıt tarihleri gösterilmiştir..

KVKK Eğitimi

MED Hukuk ve Danışmanlık olarak Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında gereken danışmanlık ve eğitim hizmetini uzman kadromuz ile yerine getirmekteyiz.

Bu anlamda

  1. Verbis sistemine kayıt
  2. Veri envanteri hazırlanması
  3. Önceki verilerin düzenlenmesi ve kanuna uyarlanması
  4. Kişisel veri toplama politikasının belirlenmesi
  5. Özel nitelikteki kişisel veri toplama politikasının belirlenmesi
  6. Aydınlatma metni hazırlanması
  7. Açık rıza metni hazırlanması
  8. Farkındalık eğitimleri
  9. İdari ve teknik tedbirlerin alınması
  10. Sistem ve fiziksel güvenlik önlemlerinin oluşturulması
  11. Kişisel verinin imha politikasının belirlenmesi
  12. Özel nitelikteki kişisel verinin imha politikasının belirlenmesi
  13. Denetimlerin yapılması

konularında KVKK eğitimi ve KVKK danışmanlığı hizmeti vermekteyiz.

MED Hukuk Olarak KVKK Danışmanlık – Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Danışmanlık İSTANBUL olarak işletmenizi profesyonel ve güncel mevzuata uygun şekilde test edip gerekli hazırlıkları yaparız. KVKK hukuki danışmanlık firmamız analiz formu ile firmanızın ön analizini yaparak teklifini size sunar. Bu şekilde firmanız KVKK konusunda güvence altına alınır. MED Hukuk ve Danışmanlık Ofisi KVKK danismanlik olarak her zaman yanınızdadır.

get birjo slut dress dp desisexvideo.xyz veronica snow sinn sage

lena flashing bestpornstars.cc guy massage model bbw Adorable Teen tied up and fucked - Tubeclips.net

10years son and her mom iPornTV xxxxxxibf julie ann emery massage tribute

xex in ctc brazzers3x.xyz tanteh jw zex

xxxsex of sunny leone pornotube.vip ariella jodi

Choáng Club - Giàu Chớp Nhoáng Choang Club | Cổng game bài Choáng đổi thưởng uy tín số 1 Đánh giá cổng game bài đổi thưởng choáng club

Choáng Club - Giàu Chớp Nhoáng Nhận Code Choáng Club Tải game choáng club miễn phí cho iOS

ALANINDA UZMAN

Avukatlarımız